Werkwijze

Basis voedingsadvies (online)

Volledig van op afstand bekijk ik de voedingssituatie van je paard. Je ontvangt na betaling een uitgebreide vragenlijst. Vul deze vragenlijst zo volledig mogelijk in. Inclusief recente foto's of een filmpje van je paard. Heb je geen foto's? Neem dan even je telefoon en maak ze voor je het advies aankoopt, foto's zijn altijd leuke herinneringen en goed vergelijkingsmateriaal.

Binnen 7 dagen na ontvangst van de ingevulde vragenlijst, krijg je een uitgetypt voedingsadvies in je mailbox.

Sale!

Basis voedingsadvies

€ 40,00 € 35,00
Sale!

Basis voedingsadvies

€ 40,00 € 35,00

Dit advies verloopt volledig online. Na de betaling ontvang je een mail met een uitgebreide vragenlijst, na het invullen van deze vragenlijst kan je binnen de 7 werkdagen het voedingsadvies ontvangen.

Basis voedingsadvies (ter plaatse)

Heb je liever een persoonlijk gesprek en wil je dat er iemand eens effectief naar je paard en huidig voer kijkt, dan is deze formule geschikt. Ik kom ter plaatse kijken, neem een laptop mee om alles te noteren.

 

Maximum 1 week na het bezoek krijg je een uitgetypt voedingsadvies in je mailbox en krijg je een telefoongesprek met aanvulling en plaats voor vragen.

Persoonlijk gesprek bij jou paard, met in de week daarna een uitgetypt voedingsadvies.

Exclusief verplaatsingskosten

Uitgebreid voedingsadvies

 

Wil je een langere termijn opvolging van de voeding van je paard? Dan is deze formule ideaal.

Gedurende 6 maanden kom ik elke maand bij je paard langs. De eerste keer met een uitgebreide babbel, de volgende keren voor een korte opvolging. Tussendoor zullen we meermaals telefonisch contact hebben ter opvolging, en indien gewenst kan er ook contact zijn met de dierenarts, instructeur en andere behandelaren van je paard.
Prijs: €200 voor 6 maanden

Voedingsadvies met 6 maanden lange opvolging.

Meerdere paarden of stallen

 

Wil je gepast voer dat aansluit bij de volledige stal of meerdere paarden ondersteunen met het juiste voedingsschema? Neem dan contact met me op voor een offerte.

 

Onafhankelijk

Het is belangrijk om te vermelden dat Paarden Die Eten niet samenwerkt met voedingsmerken voor voedingsadvies. Wij werken alleen samen met eigenaars en verzorgers van paarden, wij zullen onze persoonlijke voorkeur niet meenemen voor voedingsadvies en gaan echt op zoek naar eten waar het paard een voorkeur voor heeft.